Härlig 3-1 vinst på bortaplan mot Barrikaden

Under lördagen mötte Bosna Barrikaden på  bortaplan. Bosna gjorde en gedigen insats och vann med 3-1 efter mål av Alden Smajlović, Eddi Hisa och Koray Demir.

Skön och viktig vinst idag med tanke på att det är tajt i toppen.Varje poäng är således enormt viktig att ta.Vi mötte ett ordinarie Barrikaden som är i poäng behov och på förhand ett tufft motstånd.Men är det en sak som vi gör bra i år är att vi har blivit bättre på att hantera dessa typer av matcher.

Vi mer eller mindre avgör matchen i första halvlek där vi får en bra start med ett straffmål ( Alden ) i början.Visserligen kvitterar Barrikaden ett par minuter senare men vi visar där och då varför vi är med i toppen i år.Låter oss inte nedslås av baklängesmålet utan fortsätter att hålla oss till matchplanen och hittar snabbt tillbaka.Två snabba mål , utav Eddi Hisa och Koray Demir, efter bollvinst högt upp i banan och vi hade 3-1 inför den andra halvleken.

Andra halvleken går väl inte beskriva bättre än att vi i princip spelar av den, där vi inte tillåter Barrikaden till några större farligheter.Som sagt en skön vinst och tre poäng.Men som vanligt gäller det att ställa om till nästa vecka då inget på något vis är klart.

Två omgångar kvar och i dagsläget så lär vi behöva ta någon vinst till samt att vi har lite tur med andra resultat för att vi ska vara helt klara för ett eventuellt kval.Bara hårt jobb som gäller och att vi tar dessa matcher som två finaler.
Nu kör vi och Forza Bosna 

Vi tackar våra trogna supportrar för deras stöd idag. 
vi hoppas ni är med oss nästa lördag då vi möter Saba Palestina hemma.

Division 5 Sydvästra, 2022
Omgång 20
2022-09-17
Gullviksborgs IP
Publik : 60

Barrikaden - Bosna 1-3
0-1 Smajlović, straff  4'
1-1  Barrikaden 14'
1-2 Hisa, ass Mislimi 22'
1-3 Demir , ass E.Mujević 44'

Gula kort: Bešić 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter