Selmir Halilovic matchhjälte för Bosna hemma mot Limhamn FF

Matchens enda mål stod Selmir Halilovic för i första halvleken när Bosna vann i division 5 Skåne sydvästra med 1-0 (1-0) mot Limhamn FF på hemmaplan.

Daniel Mijac , assisterande tränare i Bosna sa följande om dagens vinst:
-”Dagens match mot Limhamns FF speglades inte precis av något skönspel, men vad som var viktigt var att vi ånyo tar tre poäng samt att vi åter håller nollan.

Vi började matchen utmärkt då vi redan i fjärde minuten tog ledningen via en hörna där Selmir var sist på bollen.Perfekt start och därifrån fram till halvlek så gör vi frånsett ytterligare något mål det helt ok.Har mycket boll där vi låter motståndarna löpa, men slarvar lite med sista passningen.

Inför andra försöker vi göra en del justeringar för att rätta till det här med spelet sista tredjedelen.Men trots att vi skapar tillräckligt med chanser för att avgöra matchen så är vi ganska tempofattiga samt slarviga i vårt passningsspel, vilket leder till att matchen levde ända in i det sista.

Helt klart så måste vi höja oss rent spelmässigt framöver, annars kan vi få problem när det blir lite jämnare matcher.Med sex omgångar kvar så har vi inte råd att ha någon sämre period då varje poäng kan bli avgörande.Vi vet att vi kan betydligt bättre och redan på fredag så har vi en ny hemmamatch där vi kan visa vad vi verkligen kan.Så nu är det upp till bevis och ge järnet.Forza Bosna”

Fredag 26 augusti möter Vi  Lunds Bois hemma 18.30 på Kroksbäcks IP.

Division 5 Sydvästra, 2022
Omgång 16
2022-08-20
Krockbäcks IP
Publik : 80

Bosna - Limhamn FF 1-0

1-0 Halilović 

Gula kort: Hisa, Smajlović

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter