Bosna krossade Tygelsjö IK - vann 4-0 på bortaplan

Bosna hade greppet från start i matchen i division 5 Skåne sydvästra mot Tygelsjö på söndagen. Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 4-0 (2-0) borta på Pilbäcks IP.

Bosna:s målskyttar var Selmir Halilovic , Almin Kulic och Ersan Mujevic, som gjorde två mål.

Vi tar en nödvändig och viktig seger inför fortsättningen.En stabil insats där vi direkt från början dikterar villkoren på banan.Har ett stort tålamod där vi håller i boll och låter motståndarna löpa i nästan 30 gradig värme.

Vi skapar en hel del bra chanser direkt, men det skulle ta en dryg halvtimme innan vi går utdelning på ett fint anfall där Ersan är sist på bollen assisterad av Vernes.Tvåan kom bara några minuter senare efter en fin omställning där det åter var Ersan som var sist på bollen, denna gång assisterad av Selmir.Där och då kändes det som att vi inte skulle tappa det.

Andra halvlek blev i stort sett en transportsträcka där vi lyckas peta in ytterligare två mål efter omställningar när våra motståndare försöker trycka upp.Selmir och Almin målskyttar.

Som sagt 3viktiga poäng att ta med oss inför kommande drabbningar,där det gäller att vi tränar på och har bra fokus, för att det kommer bara att bli tuffare.Gäller att vi är ödmjuka och inte tar något för givet utan tar en match i taget.

Nu ser vi fram emot nästa match där det är Limhamns FF som står för motståndet.Forza Bosna

Division 5 Sydvästra, 2022
Omgång 15
2022-08-14
Pilbäcks IP
Publik : 50

Tygelsjö IK - Bosna 0-4

0-1 E. Mujević, assist (Purić)
0-2 E. Mujević (Halilović)
0-3 Halilović (E. Mujević)
0-4 Kulić 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter