Henry Safi förstärker Bosna

34 årige Henry Safi anslöt till Bosna precis innan sommaruppehållet för att ge fler alternativ i anfallsspelet. 
Henry är en stark, snabb anfallare med bra spänst som kan ställa till det för motsåndarnas försvar och det har han redan bevisat i Bosnas tröja. I sina två första matcher (Heleneholm och Croatia) lyckades Henry göra mål i båda.

-Henry Safi hörde av sig till mig för ca en månad sedan. Han ville ha en nytändning. Jag tog emot honom med öppna armar. För jag vet om att det är en kille vi kan dra nytta av. Vi två har samarbetat ihop tidigare och Henry har bevisat att han är en väldigt fin och kultiverad kille som ger allt på plan. 

En mångsidig offensiv spelare som tar till sig instruktioner som ges till han. En löpstark, snabb, bra djupledsspel, tuff och väldigt bra huvudspel besitter denna man. Detta är egenskaper som sticker ut på Henry utöver den vanliga spelaren. 
Jag hoppas och tror att Safi kommer vara en bidragande orsak att hjälpa oss att komma upp i division 4 inför nästa säsong, säger Bosnas sportchef Fatmir Skrijelj.

Vi hälsar Henry välkommen till Bosna och önskar honom lycka till.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter