Bosnas formstarka svit fortsätter efter 3-2 mot Heleneholm

Det blev 3-2 (1-0) när Bosna mötte Heleneholm på lördagen hemma på Kroksbäck IP. Det innebar nio raka matcher utan förlust för Bosna i division 5 Skåne sydvästra herr i fotboll.
Eddi Hisa blev matchhjälte med sitt avgörande 3-2-mål efter 77 minuter.

Vi frågade vår tränare Daniel Mijac om matchen och han säger så här:

- Det var lite av en måste match för oss idag.Dels för att hänga på i toppen men också för att komma med så bra förutsättningar inför nästa veckas derby  mot Croatia.Vi kom till dagens match med en del avbräck samt att vi inte hade full bänk.

Trots det så är det ändå vi som sätter taktpinnen och bestämmer händelserna i första halvan,där vi också tar ledningen genom Eddi som skruvar in en frispark från långt håll.Där och då har vi momentum och skapar en hel del bra lägen som vi borde utnyttjat bättre, mycket tack vare vår höga press.Trots att vi går ner oss mot slutet av första halvlek så lyckas vi ändå ha kontroll på händelserna fram till paus.

Efter paus så får vi en drömstart där vi via en snabb omställning trycker in 2-0 signerat Henry Safi på passning från Eddi.Matchen i hamn trodde de flesta av oss, men tyvärr så har vi en tendens att bjuda i motståndarna tillbaka in i matchen.

Åter igen så släpper vi först in ett reduceringsmål nästan omgående, vilket gör att vi blir väldigt ängsliga i vårt spel.Vi har där en period då vi fullkomligt tappar allt, och i detta så kommer också kvitteringen.Men trots allt detta så tappar varken vi ledare eller spelare hoppet om att vi skall kunna få med oss de tre poängen.

Vi lägger allt på ett kort,går upp på två anfallare och via en ny omställning så trycker en av matchens förgrundsfigurer Eddi Hisa in 3-2 målet, fin assist från Vernes Puric.Trots ett litet tryck i slutet av Heleneholm så håller vi undan och får med oss viktiga poäng inför fortsättningen.Nu gäller det att få in ny energi inför nästa match som är ett hett derby mot Croatia,som verkar ha hittat tillbaka och jagar oss i tabellen.

Då gäller det verkligen att vi får tillbaka alla spelare, men så måste vi också hitta ett sätt att hålla ihop vårt spel över 90 minuter.Nu ska vi köra så det ryker, för sen så är det uppehåll.Forza Bosna!

Nästa motstånd för Bosna är NK Croatia. Lagen möts torsdag 23 juni 19.00 på Kroksbäck IP.

Vi i Bosna vill passa på och gratulera vår tränare Vlado som fyller år idag!!
sretan rodjendan Vlado - Grattis på födelsedagen!  

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter