3-3 i toppmötet mellan Bosna och Kvarnby

Lagen delade på poängen i den heta toppmatchen i division 5 Skåne sydvästra mellan Bosna och gästande Kvarnby. Fredagens match slutade 3-3.

– Vi kör över Kvarnby första 20 minuter. Vi leder välförtjänt med 2-0. Sen bjuder vi, bokstavligen talat, på två mål. Vi serverar de till dessa mål, det vill säga våra spelare ger bollen gratis till deras 2-1 och 2-2-mål.

Så otroligt frustrerande. För vi hade de i schack matt-position dessförinnan. När detta sker så hamnar vi i någon slags trauma och har ingen aning var fan vi håller på med, och 3-2 är ett faktum till Kvarnbys fördel. 

I andra halvlek får vi en tidig utvisning och trots underläge plus en man mindre så jobbar vi oss in i matchen och kvitterar i slut minuterna. Med tanke på hur matchen utvecklade sig så är jag sammantagen nöjd med en poäng trots allt, kommenterade Bosna:s sportchef Fatmir Skrijelj.

Kvarnbys tränare Ulf Jansson tyckte till om matchen:
– En händelserik första halvlek där vi ligger under med 2-0 efter 20 minuter. Vi utnyttjar två Bosnamisstag och plötsligt är det 2-2. Vi lyckas sedan även ta ledningen med 2-3 innan paus. I andra halvlek få Bosna rött kort efter 24 minuter och vi har hyfsad koll. 

Vi har sedan två lägen att punktera matchen innan Bosna med två minuter kvar sätter 3-3. Så nöjd med vändningen men besviken att vi inte kan spela av matchen och ta tre poäng.

Det innebär åttonde matchen i rad utan förlust för Bosna.

Det här betyder att Bosna är kvar på tredje plats, och Kvarnby stannar på andra plats, i tabellen.

Lördag 18 juni möter Bosna Heleneholm hemma 13.00.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter