Bosna ny serieledare efter seger mot Saba Palestina

Bosna slog Saba Palestina med 2-0 (1-0) på bortaplan och kan nu fira att laget är ny serieledare i division 5 Skåne sydvästra efter tio spelade matcher, på samma poäng som Vellinge FF. Vellinge FF har dock en match mindre spelad.

– Vår skyttekung Saban Pehilj kom tillbaka efter avstängning och gör två mål. En otroligt viktig tillgång för oss. Vi kämpade och slet mot ett tekniskt och skickligt Palestina. Otroligt skönt att vi höll nollan, det var ett bra tag sedan.
Vi visar styrka genom att vinna matchen trots att vi spelar mindre bra idag.

Tyckte att vi ägde första halvlek medan Palestina dominerade andra halvlek. Så sammanfattar jag dagens match. Ett kryss hade varit mer rättvist, kommenterade Bosnien HSK:s sportchef Fatmir Skrijelj efter matchen.

Matchen förblev jämn målmässigt till Bosnien HSK tog ledningen i 35:e minuten, genom Saban Pehilj. 0-2-målet kom i 91:a minuten, när Saban Pehilj på nytt gjorde mål för Bosnien HSK. 0-2-målet blev matchens sista.

Segern var Bosnien HSK:s sjätte på de senaste sju matcherna.

I nästa omgång spelar vi hemma mot Kvarnby fredag 10 juni 19.00.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter