Storseger mot Barrikaden AIF med 5-1

Under lördagseftermiddagen körde Bosna över Barrikaden med 5-1 (4-0) då åskådare fick se Ersan Mujevic , Safet Besic, Almin Kulic och Eddi Hisa (tvåmålsskytt) näta, och med tre nya inkasserade poäng börjar Bosna att flåsa Kvarnby och Vellinge FF i nacken på allvar. 

Trots avsaknaden av mer än ett halvt lag så går vi in i dagens match med vetskapen om att en vinst gör så att vi verkligen hakar på den absoluta toppen.

Inför matchen så var vi tvungna att laborera med dem spelarna som var tillgängliga samt att vi fick kalla in två spelare från vårt oldboyslag.Vi tackar dem för deras medverkan.

Annars så börjar vi matchen ganska övertygande där vår höga press ger utdelning direkt.1-0 och det hann knappt gå en minut.Detta gav oss det nödvändiga lugn som gjorde att pressen på laget blev mindre, och gjorde att vi kunde spela avslappnat.

Vi fick Barrikaden att börja springa mycket såväl på djupet som i sidled tack vare fina kombinationer i vårt anfallsspel.När första halvleken var slut så var vi uppe i en 4-0 ledning och matchen kändes i princip avgjord.

Tyvärr så släpper vi in ett mål igen där vi tappar fokus.Det är lätt att det blir så, men tanken med att inte släppa in mål i dessa typer av matcher är för att fokuset ska finnas där när det blir betydligt jämnare matcher.

Men en 5-1 seger och tre poäng så ska vi inte klaga alltför mycket.Vi tar små steg hela tiden i vårt spel och det kommer att bli ännu viktigare att vi fortsätter att göra det,då vi kommer in i en lite avgörande fas på vårsäsongen.Nu ska vi se till att förbättra och fortsätta jobba med vissa detaljer som gör att vi förhoppningsvis kan plocka de poäng som vi kommer att behöva inför hösten.
Forza Bosna

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter