Ny storseger 7-1 ikväll mot Teknologkårens IF

När Bosna tog emot Teknologkårens IF ikväll vann hemmalaget med 7–1. Det stod 3–0 i halvtid efter två mål av Saban Pehilj och ett av Armel Mislimi. I andra halvlek fyllde Aki Nwani, Eddi Hisa, Armel Mislimi och Saban Pehilj på med varsitt mål för att fastställa slutresultatet.

Inför dagens match så var det verkligen viktigt att inte titta på tabellen,då våra motståndare endast tagit en poäng. Historiskt sett så brukar vi ha problem i denna typen av matcher,då vi oftast fastnar i deras tempo.

Vi pratade inför matchen att just tempot på framför allt boll var oerhört viktigt att få igång,så att vi dels kunde vända på spelet men att framför allt få med ytterbackarna bättre.Dessa små justeringar innebar även att våra yttrar tilläts kunna komma  längre in i banan och underlätta för Saban.

Efter ett i nästan felfritt anfallsspel i 90 minuter så hade vi gjort 7 mål, där just ytterbackarna var i högsta grad delaktiga till dagens storvinst.Armel Mislimi med 2 mål samt Vernes Puric med 3 assist som för övrigt också blev vald till man of the match.

Är det något som vi kan klaga på så är det att vi åter släpper in ett onödigt mål, känns lite surt med tanke på vår fina insats i övrigt.

Nästa match spelas redan på onsdag i nästa vecka då vi möter Malmö IK, vilket i sig kommer att bli en mycket tuff match.

Gäller att vi kommer väl förberedda och rider vidare på den vinstrad som vi gärna vill utöka.Forza Bosna