Storseger 9-2 för Bosna i Lund

Bosna hade en riktig målfest när man besegrade Lunds Bois borta på Gunnesbo Gård i division 5 Skåne sydvästra herr i fotboll. Bosna vann med hela 9-2.
Šaban Pehilj 4 , Eddi Hisa 3 och Koray Demir och Sadik Hassan blev dagens målskyttar för Bosna

Tredje raka vinsten innebar kontakt med den absoluta toppen.Inför dagens match bestämde vi oss för att trycka upp försvaret och försöka vinna boll högre upp i banan.Sagt och gjort lyckas vi med nämnda taktik , samt att vi får dem spelvändningar som vi snackat om under försäsongen.

4-0 efter en halvtimme och matchen var i princip avgjord.Resten av matchen var i princip en transportsträcka till slutsignalen.
Dock bestämde vi oss för att försöka hålla nollan vilket vi tyvärr inte lyckades med.Det gäller att hålla fokus på det man gör under 90 min så att man kan ta med det inför nästa match,så det är något vi måste jobba med framöver.

Men vi gör 9 mål framåt samt att vi får en trepoängare så man skall inte klaga alltför mycket.Nu skall vi se till att i vanlig ordning  få till en bra träningsvecka och ladda för nästa match så att vi förhoppningsvis kan fortsätta på den positiva trenden.
Forza Bosna 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter