Hattrick av Koray Demir när Bosna slog Limhamn FF

Koray Demir stod för ett hattrick när Bosna besegrade Limhamn FF på bortaplan i division 5 Skåne sydvästra herr i fotboll med 4-2 (1-2). Eddi Hisa gjorde också ett mål för segrarna, målen för Limhamn FF gjordes av Oskar Hansson och Filip Rasmusson.


– En mycket stark första halvlek av Limhamn FF, där de välförtjänt leder med 2-1. I andra halvlek kommer vi ut som ett nytt lag. Täpper till alla deras farliga ytor som de hittade i första halvlek. I andra halvlek kör vi över de totalt! Det är BHSK för hela slanten. Vi gör tre mål i andra halvlek men vi hade bud för ytterligare tre mål till. En stor eloge till vår mittfälts terrier Koray som gör tre mål. Vi vet om att vi är ett ett stort, tungt och mycket fysiskt lag. Det bevisar vi idag genom att göra tre mål på fasta situationer, tyckte Bosnien HSK:s sportchef Fatmir Skrijelj, efter matchen.

Nästa match spelar vi igen på bortaplan då vi möter Lunds BOIS.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter