Saki Assistans ny samarbetspartner till Bosna 

Bosna kan med stor glädje meddela att Saki Assistans går in som ny samarbetspartner till klubben. 

– Jag är extremt stolt över att vi i Bosna i dessa svåra tider kan fortsätta att signera avtal med så bra samarbetspartners som Saki Assistans med flera. Gör man hela tiden arbetet fullt ut så skapar det ärliga och starka relationer som sedan genererar affärer och fruktbara samarbeten. Jag vill tacka Saki Assistans, med Sanel Sitarević i spetsen, som valde att ingå samarbete med oss, säger säger Bosnas ordförande Amir Omerhodžić.

Zijad i Sanel Zijad i Sanel

– Saki Assistans tycker att fungerande föreningar i Malmö är fundamentalt för en stads utveckling. Vår ambition är att genom stöd till föreningslivet, ge fler unga möjlighet till glädje, utveckling och trygghet. Vår dialog med Bosna är optimistisk och kreativ och Vi ser fram emot en gemensam och positiv relation med Bosna, säger Sanel Sitarević, ägare till Saki Assistans.

Saki Assistans startades av Sanel Sitarevic och som är ägare till Saki Assistans också. Han själv sitter i rullstol efter en dykolycka år 1994 då han fick en hög ryggmärgsskada. Innan han startade upp Saki Assistans hade han egna upplevelser hos olika assistansbolag men tyvärr upplevde han aldrig att hans behov eller hans situation var i fokus för assistansens utförande. Detta vill Saki Assistans ändra på. Sanels egen situation innebär att han har stor förståelse för och erfarenhet kring att möta kunder med olika typer av funktionshinder. Han vet vad assistans innebär för den som behöver hjälp men även vad personlig assistans kan innebära för hela familjen.
Deras långa erfarenhet av att bedriva personlig assistans har gett dem bred kunskap kring vad som är viktigt för dig som assistansberättigad. Saki Assistans vet vad som krävs för att assistans ska fungera bra i det verkliga livet och inte endast på pappret. Saki Assistans med sin kunnig och professionella personal  vet att alla uppdrag är olika och dem vill vara lyhörda för vad som är viktigt för just dig.

Zijad, Sanel i Fatmir Zijad, Sanel i Fatmir

Saki Assistans erbjuder dig kostnadsfri juridisk hjälp! Saki Assistans har lång erfarenhet av att driva juridiska processer i domstol men även att biträda vid ansökningar eller i andra kontakter med myndigheter. 

Med sina ca 130 anställda så hjälper Saki Assistans dig genom hela processen. Vill du byta assistansbolag hjälper vi dig på så sätt slipper du allt krångel.

På Saki Assistans finns det personal som förutom svenska även behärskar engelska, bosniska, serbiska, kroatiska och arabiska. Oavsett vad ditt ärende gäller är du välkommen att kontakta oss!

För mer information om Saki Assistans AB och deras utbud, besök gärna deras hemsida

https://sakiassistans.se

Som Bosnas samarbetspartner får du och ditt företag möjlighet att synas och märkas tillsammans med oss. Att synas tillsammans med Bosna blir ett sätt att ytterligare förstärka det egna varumärkets personlighet och attityd. Tag kontakt med oss redan idag, bhsk@bhsk.net.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter