2-1 seger mot Tygelsjö IK

Efter fyra raka förluster (DM/MM inräknade) så lyckas vi studsa tillbaka och få en välbehövlig men framför allt en nödvändig vinst.Viktig att få de tre poängen så att vi får häng på övriga lag som vi har framför oss.

Matchen i sig var väl inget direkt skönspel från vår sida då spelet böljade lite fram och tillbaka mellan lagen.Planen var även mycket tungsprungen vilket gjorde att den slet en hel del på spelarna.Trots det så kämpade killarna på där vi gör två väldigt fina mål efter snabba omställningar vilka räckte för dagen.

Tycker dock att vi borde gjort ett och annat mål till med tanke på att vi skapade en del fina lägen utöver målen som borde resulterat.Även om Tygelsjö inte skapade så värst mycket så fanns där alltid en risk att de kunde få in ett kvitteringsmål mot slutet.Vi måste punktera dessa typer av matcher, annars kommer vi att tappa en del onödiga poäng.

Generellt sett så måste vi höja oss spelmässigt då vi stundtals under matcherna tappar initiativet.Vi har ett par viktiga matcher nu framöver där vi själva bestämmer vilken del av tabellen som vi vill ligga på.Så nu gäller det att vi får bra träningar framöver och jobba stenhårt mot vårt mål.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter