FÖRLUST I KVARTSFINALEN AV MALMÖMÄSTERSKAPET 

Bosna spelade ikväll kvartsfinal av Malmömästerskapet och den slutade med förlust 0-4 mot division 1 laget IFK Malmö.

Trots en 0-4 förlust så var där en hel del glädjeämnen att ta med inför framtida matcher.Framför allt så fick vi känna på hur fort det går samt hur viktigt det är att släppa boll snabbare, men även att varje misstag blir kostsamt.Men vi visar idag att med rätt inställning, mycket löpvilja,jobbet för laget samt att man följer den taktiska biten så är inget omöjligt.

Stor eloge till hela laget för en väl genomförd match. Nu gäller det bara att vi kan fortsätta på detta spåret,då vi måste steppa upp i serien.Trots allt så måste vi se till att börja vinna ifall vi ska vara med i en eventuell toppstrid.Vi visade definitivt att vi har det i oss,så nu gäller det att vi tar fram det när det behövs som mest.Nu laddar vi om batterierna och lägger fokus på helgens match.Forza Bosna!!

I nästa match möter Bosna hemma Tygelsjö  IK lördagen den 30 april,13:00.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter