Förlust i derby mot NK Croatia 

NK Croatia tog segern mot Bosna i dagens derby på Krockböcks IP. Matchen i division 5 sydvästra slutade 1-2(0-1). Šaban Pehilj  stod för Bosnas enda mål.

Daniel Mijac om Dagens derby:

Det blev tyvärr för vår del en förlust i derbyt mot Croatia,i en match där det svängde lite fram och tillbaka mellan lagen.

Croatia började matchen betydligt bättre, där de satte lite överraskande en ganska hög press som vi inte riktigt fick grepp om den första kvarten.Men allt efterhand så jobbade vi oss in och fick stundtals grepp om både underlag och matchbild.Hittade runt med inspel framför allt via kanterna, men fyllde inte på tillräckligt för att hota ordentligt.Mitt i allt detta så sticker Croatia upp med en snabb spelvändning där de får en straff efter en sen tackling, och 0-1 var ett faktum.

Inför andra halvleken så snackade vi om att trycka på första kvarten och hoppas på att vi kunde trycka in en kvittering.Med det sagt så var det precis det som hände och vi får den start på andra som vi ville ha.Där och då så får vi grepp om händelserna och det kändes som att vi även skulle få in ett andra mål.

Men mitt i allt detta så får Croatia upp bollen runt vårt straffområde och trots att vi har många lägen att få undan bollen så tilläts en Croatia spelare få vandra in centralt och ladda bössan.Och vilket mål det blev, helt utan räckhåll för Edon.Kalldusch direkt.

Vi tvingas går ner på en trebackslinje och chansa lite och trots att vi pressar på samt skapar en del lägen så blir det inte fler mål för vår del.Det är aldrig roligt att förlora men där är 20 omgångar kvar,så det är bara till att bita ihop och se fram emot nästa match.Vi jobbar på och ger aldrig upp.


I nästa match möter Bosna borta Vellinge FF lördagen den 23 april 13:00

Fler bilder från derby kan ni se om ni besöker vår Facebook sida
www.facebook.com/bhsk.net 
Vi tackar Dzenan Toplic för fina bilder.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter