17-årige Zenaid Zec klar för Bosna

17-årige Zenaid Zec är nästa spelare att presenteras för Bosna. Den unge försvarstalangen ansluter från division 2-klubben BK Olympic där han representerade U19-laget.

Zenaid inledde sin ungdomskarriär i Malmö City, Prespa och sedan 2016 har han spelat för BK Olympic.

Zenaid  känner att det är rätt tid för en ny utmaning och att kunna ta nästa kliv i karriären:
– Jag vill spela A-lags fotboll, förra året missade jag mycket fotboll på grund av skador, och  gillade utvecklingsplanen som Bosna la upp för mig. Efter att ha fått ta del av deras planer och projekt ville jag såklart vara en del av det.

Har tränat med lagen senaste veckor och blev imponerad utav tränarparet Vlado & Danne och det är ett härlig gäng att spela med och tror att vi kan definitivt avancera till div 4.

Vi önskar Zenaid välkommen till Bosna !!

—Zenaid är en ung kille som vi tror mycket på.Han har många av de kvaliteter som vi söker hos en mittback.Han har hunnit med att spela två halvlekar och visat redan nu att han vill vara med och tampas om en startplats.Vi tror också att det är rätt tid och miljö för honom att komma vidare i sin utveckling för att förhoppningsvis i framtiden kunna ta ytterligare några steg till.Så med det sagt,varmt välkommen Zenaid , säger Bosnas tränare Daniel Mijac

Vi önskar Zenaid välkommen till Bosna !!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter