VINST I GENREPET

Under lördags eftermiddag väntade sista träningsmatch för Bosna inför seriestarten nästa helg. Motståndet stod div 4-klubben S. Sandby IF för och Bosna vann med 2-0 efter mål av Sadik och Guri.

Några ord från tränaren Danijel Mijac följer nedan:

Ett bra genrep mot ett bra motstånd och att det blev en 2-0 vinst i en match som hade två ansikten, gör att vi kan se seriepremiären med tillförsikt.

Vi hade inför dagens match bestämt att lufta så många spelare som möjligt samt att vi försökte balansera laget på två bra elvor.Vi hade en tuff första då vi hade svårt att komma upp i pressen,och på så vis tillät vi Södra Sandby att hitta ytor.Trots det så lyckades vi att gå in i halvlek med ett oavgjort resultat.

Bytte elva i halvlek och snackade igenom vikten av att verkligen sätta press tidigt men framför allt att ligga betydligt närmare.Precis som i föregående match så kommer vi ut som ett helt annat lag.Aggresivare ,rivigare samt mer beslutsamma och vips så skapar vi en hel del chanser.Två mål och en säkrad vinst.

Nu gäller det att ladda om inför nästa veckas seriepremiär och se till att få en bra träningsvecka, samt för oss i tränarstaben att hitta rätt startelva.Nu ska vi köra så det ryker .Forza Bosna .

Ett bra genrep inför seriepremiären som spelas borta mot Heleneholms SK på söndag den 10 april kl. 13.00.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter