Gruppseger i DM

Lysande tävlingsstart 2022 för Bosna. Idag vann Bosna 5-2 mot FC Möjligheten , vilket innebar gruppseger och vidare avancemang i tävlingen. Om matchen såger tränare Daniel Mijac följande:

I en match där vi behövde en poäng för att säkra gruppsegern så kan man väl lugnt säga att vi gjorde det vi skulle men inte mer.Vi snackade innan matchen om att prestationen är minst lika viktig som resultatet, att hitta en lägsta nivå.

Vi inleder matchen bra, där vi har mycket spelvändningar som öppnar upp ytor som vi utnyttjar.Även vårt presspel fungerar utmärkt och allt detta leder till att vi går upp i en komfortabel 4-0 ledning.Efter det känns det som att vi är nöjda och precis innan halvleken är slut så släpper vi in ett onödigt mål.Där och då så tycker man att vi borde gå in i andra halvlek med en intensitet, där vi får ännu mer fart på boll samt att vi hittar lägsta nivån.Tyvärr för vår del så går vi in i deras tempo där de till och med tilläts att föra matchen.

Ännu en gång så kan man tycka att 3 poäng är det viktigaste men möter vi en bättre motståndare så kommer vi att få det tufft.Således är det viktigt att vi fortsätter förutom med fotbollsbiten, att jobba med det mentala.
Nästa vecka kommer vi verkligen att testas på alla håll då vi möter ett spelskickligt Malmö IK,då krävs det verkligen att vi är på tå såväl med det fysiska men även det mentala.Först så ska vi ha en bra träningsvecka sen så får vi fokusera på matchen.
Forza Bosna!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter