5-0 seger mot Bara

Det blev 5-0 seger i andra omgången av DM på bortaplan mot Bara . 

Bosna körde över hemmalaget efter tre mål på fem minuter i andra halvlek.

Efter förra veckans stabila insats där vi var lite av en underdog,så kan man väl lugnt säga att vi var favoriter idag.Med det sagt så vet vi av erfarenhet att det finns inga lätta matcher,och det var något som vi verkligen tryckte på innan.

Sagt och gjort så blev matchbilden lite som vi trodde, där vår motståndare backade hem.Trots ett stort bollinnehav så uteblev de stora chanserna dels pga de yttre omständigheterna med kraftig sidovind men även för att vi blev lite för omständiga sista tredjedelen.

Det skulle krävas en individuell prestation för att bryta dödläget och det var dagens tremålskytt Eddi Hisa som gjorde det förlösande målet.Efter det så skapades det en massa chanser resten av matchen.

Bara orkade av naturliga skäl inte stå emot och målen trillade in sista tjugo minuterna.Trots att vi inte var på topp idag så var det ändå ett styrkebesked dels vinna komfortabelt men framför allt att vi kontrollerar händelserna på banan vilket vi hade problem med förra året mot på pappret en sämre motståndare.
Skönt att få med sig de tre poängen, vilket gör att vi är ett steg närmare till slutspel.

Som vanligt så tar vi nya tag inför nästa vecka och laddar batterierna med en bra träningsvecka, säger Bosnas-tränaren Danijel Mijac efter Bosnas 5–0-seger.

Distriktsmästerskap 2022
Omgång 2
2022-03-13
Bara IP
Publik: 50

Nästa match dvs sista omgången av DM spelas på hemmaplan  återigen på söndag.
Avspark 12:30

Tackar Linus Nielsen i Bara för att vi fick använda hans fina bilder från idag
och återigen stort tack till vår Binaz för video. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter