Förlust idag mot NK Croatia 

Det blev förlust i den avslutande gruppspelsomgången i årets MM för Bosna, vilket gör att Bosna stannar på sex poäng i gruppen.
NK Croatia vann med 2-1.

Här följer ett litet referat från Daniel Mijac.

Derbyna mot Croatia brukar bli  tajta matcher och det var inget undantag idag.Croatia började matchen bättre rent spelmässigt än vad vi gjorde, det märktes att de har ett mer samspelt lag än vad vi har.Vi stod ändå upp bra och tillät inte Croatia till några större farligheter under den första halvleken,dock hade vi lite problem med vinden.

Framför allt slarvade vi en del i vårt passningsspel, vilket gjorde att vi inte fick fast bollen som vi ville.Vi gör en  del justeringar inför andra samt att vi får en bättre press som gör så att vi kan ta ledningen via ett mycket fint anfall.Där och då känns det som att vi har matchen under kontroll.Efter det så tappar vi åter lite intensitet, många byten samt lite positionsändringar gör att våra motståndare lyckas vända på matchen.

Det är aldrig kul att förlora, men det viktigaste var att vi fick en bra genomförare samt att alla fick speltid.Ska även tilläggas att vi har en bred trupp i år och att där är många spelare som ännu som inte är igång.Så konkurrensen kommer att bli skarp i år.Nu tar vi nya tag och blickar framåt.

Forza Bosna

Malmömästerskap 2022
Omgång 3
2022-02-12, kl 13:00
Kroksbäcks IP
Publik: 150

NK Croatia - Bosna 2-1 (0-0)
0-1 Bešić 49'
1-1 Nilsson 65'
2-1 Begić 71'


Startelvan:
Vatić, 
Serifi, Alic, Hodzic, Khalil 
Hisa, Hassan, I. Mujević, Mislimi 
Kulić, Kashko

Avbytare:
Braimi
Dulji
Islamagic 
Ibishi
Huseinbegović
Bešić 

Nästa träningsmatch spelas mot Kosova IF, fredagen den 18/2 på Kroksbäck. Avspark 19:00.
Vi ses där!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter