Vinst i årets första match

Vädret värmde oss inte, men det gjorde Bosna:s spel många gånger i dag. Slutresultatet skrevs 2-1 i Bosnas favör, men det kunde blivit både 3-1 och 4-1.

Första matchen med nya tränare Vlado Kostic som sa så här efter matchen:

-Då är vi igång. Efter 2 träningar och en löprunda så har säsongen börjat på allvar. Vinst med 2-1 mot seriekonkurrenten Kvarnby IK i första MM-matchen för säsongen.  Första halvlek var det motståndarna som hade taktpinnen utan att skapande några farliga målchanser. Vi hade en 10 minutersperiod som vi skapade någon halvchans och en missad straff.Kvarnby gör mål precis innan halvtid.

Andra halvlek gjorde vi något byte och roterade på lite spelare, det visade sig vara en injektion. Vi tog tag i spelet och dominerade andra halvlek.Vi skapade en hel del lägen och efter många om och men så gör vi 2 mål i början av andra halvlek. Motståndarna hade några lägen där vi var slarviga i passningsspelet. Vi är inte så nöjda med 1:a 45 men desto nöjdare är vi med sista 45 minuterna.

Nu är det VIKTIGT att jobba vidare och komma ner till träningarna.