Arman Ibishi klar för Bosna

Den 20-årige ytterbacken kommer närmast från division 4-laget Bjärreds IF  och har skrivit kontrakt över säsongen 2022.

-Jag provspelade med några lag under december månad och jag blev imponerad under Bosnas träningar där jag känner en del spelare sedan tidigare, och resultatet blev lyckat dvs ett kontrakt, säger Arman . 

Arman är stabil, offensiv, snabb och väldigt löpstark ytterback. Han har haft två tuffa år med mkt skador och utebliven speltid. Det har påverkat hans självförtroende och därefter hans spel på plan. 

En nytänd Arman med rätt inställning kommer bli en väldigt bra spelare för vårt lag. Han kommer in i rätt skede i laget. När han jobbat tillbaka sin självförtroende då kommer han att bidra med otroligt stor nytta för oss!

Välkommen till oss, Arman !!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter