Vlado blir ny tränare för Bosna

Idag föll ännu en pusselbit på plats när 46-årige Vladimir-Vlado Kostic blev klar som Bosna’s nya tränare. 

– När Bosna hörde av sig och presenterade sitt projekt och sina visioner kändes det rätt. Jag ser fram emot denna sportsliga utmaning i Bosna , som består av många bra och duktiga spelare i olika ålder och det finns mycket potential i truppen.

Klubben har en klar målsättning om att vara ett topplag i division 5 och jag vill gärna vara med på denna resa, säger Bosnas nya tränare Vlado Kostic.

I Bosna återförenas Vlado med sin vän Daniel-Danne Mijac där de tillsammans  kommer dela på huvudansvaret för herrlaget.

Så här säger Danne om Vlado:
-Blev oerhört glad när jag fick reda på att Vlado Kostic blev klar för Bosna.Har varit i kontakt med Vlado en längre tid och hoppats att vi skulle få jobba ihop igen.
Hade en väldigt framgångsrik sejour ihop i Prespa (div 2), där vi lyckades väldigt väl.

Hoppas och tror att vi på sikt även kan nå fina framgångar med Bosna.
Vlado är en mycket kompetent tränare som är seriös,noga och bestämd i det han gör, men framförallt så är han en mycket bra person, vilket gör att vi kompletterar varandra mycket bra.Så jag ser fram emot den nya säsongen med tillförsikt.

Fatmir Skrijelj om den nya tränaren:
– Vi är mycket glada att knyta Vlado till oss. Vi ser detta som en långsiktig relation där vi är övertygande om att Vlado är rätt tränare för att utveckla vår fotboll för att nå våra mål.

Fakta: Vlado Kostic
Ålder: 46
Spelare: 
Hela ungdomsåren samt 2 säsonger med A-laget i IFK Värnamo i div 2, FK Radnicki Nis (Serbien), Husie (div 3), Höllviken (div 2), MABI (div 2), Balkan (div 4)
Tränare: 
Balkan, Prespa , Malmö City, ungdomslag Husie, Srbija , Prespa, Vuk .

Vi hälsar Vlado varmt välkommen till Bosna!

Bosna vill också passa på tillfället att tacka den gamla tränare Rasim Pasagic för det stora engagemang som han har lagt ner i arbetet med BHSK och önska alla lycka till i framtiden.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter