Sadik Hassan klar för Bosna

Då var det dags presentera Bosnas femte nyförvärv. Det är Sadik Hassan som ansluter från division 3-laget Åkarps IF och blir nästa tillskott i truppen 2022. En spelare som kommer kunna bidra till det offensiva spelet. 

Såhär säger han om att ha skrivit på för Bosna. 

-Jag känner till laget väl och är övertygad att vi tar oss till fyran i år. Jag vill vara med och hjälpa Bosna till nya höjder och nå målsättningen inför kommande säsonger säger Sadik  till klubbens hemsida.

Nedan ger vår sportchef Fatmir sin syn på "nyförvärvet".

- Sadik är en dröm för samtliga lag i lägre serier. Han är den spelaren som gör det lilla extra!  Bra skott, bra driv, teknisk, han besitter ingen dålig egenskap inom fotbollen. Utöver all hans fotbollskunskap så är han verkligen en underbar person. Han har aldrig nånsin fått ett rött kort. Skriker aldrig, inga svordomar, en genuin fin människa som är omtyckt av alla. 

Att vi har fått Sadik är den största Bajram presenten Bosna kan få. En klass människa på och utanför plan. Jag hade kunnat prata om Sadik till imorgon men istället så låter vi hans fötter visa vad han är för spelare!

Välkommen till Bosna Sadik!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter