Bosna gör säsongens första nyförvärv

Det första nyförvärvet inför nästa års säsong är klar. 
Bosnien Hercegovina SK har kommit överens med 30-åringen målfarlige Selmir Halilović.

Selmir är en rivig och målfarlig forward som har många kvalitéer Bosna behöver. Löpvillig och explosiv med ett rappt skott. 

Selmir kommer senast från division 3 Veberöds AIF.

Jag tackar Veberöds AIF för smidig övergång. Jag lämnade Veberöd efter sommaren pga skada och har inte kunnat varken träna eller spela efter dess. Ansluter till Bosna ,som jag har följt senaste åren ,och hoppas att min skada tillåter att jag kommer kunna representera Bosna till nästa säsong. Kommer göra mitt bästa för att hjälpa Bosna med sina nya mål i 2022.
, säger Selmir Halilović.

Vi hälsar Selmir välkommen till BHSK och hoppas att han skall trivas hos oss!
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter