Delad pott för Teknologkåren och Bosna

Hemmalaget Teknologkåren och Bosna spelade oavgjort i division 5 Skåne sydvästra herr i fotboll, 1-1 (0-0) på söndagen.

Första halvlek blev mållös, men direkt efter pausen slog Ersan Mujevic till och gav Bosna ledningen.
Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Linus Bergman träff och kvitterade för Teknologkåren. 1-1-målet blev matchens sista.

Ett par ord från Bosnas tränare Daniel Mijac:
Det var en väl genomförd match där det blev ett i slutändan rättvist resultat.
Teknologkåren överraskade med en hög press som vi hade vissa besvär med i den första halvleken.Men i andra så gjorde vi en del justeringar och började hitta rätt i både positioner samt att vi fick ordning på vårt passningsspel som i sin tur hjälpte oss att skapa en hel del.

I slutändan så var det två bra lag som båda gick för vinst . För vår del så var det femte raka matchen utan förlust,så givetvis känns det bra.Nu ska vi bara ut och göra ett bra jobb i sista matchen och avsluta säsongen på ett bra sätt  Forza Bosna

Viktigt att ta upp dagens domartrio som gjorde sitt jobb på bästa sätt .
Endast en spelare fick gul kort och det var hemmalagets.
Måste erkänna att det var länge sedan Bosna genomförde matchen utan varning.
Det är bara tecken att Bosna tog tag även i detta problematiken.

Albayrak

Nästa och sista matchen för denna säsong spelas kl 19:00 på fredag den 19 november, Kroksbäcks IP.