Deni och Eddi sänkte Kvarnby IK

Bosna vann borta mot Kvarnby IK i division 5 Skåne sydvästra herr i fotboll med 2-1 (1-1). Deni Dulji och Eddi Hisa gjorde ett mål var för Bosna.

Bosnas tränare Danijel Mijac om dagens vinst :

Ett för dagen skadedrabbat Bosna samt med ytterligare två avstängningar på det,så blev det på förhand en svår bortamatch för vår del.Men det visade sig att de spelare som kom in istället, samt de övriga spelare som vi hade att tillgå gjorde ett jättejobb.Inte bara taktiskt men också det faktum att vi sa till varandra att oavsett så skulle vi kriga på i 90 minuter.

Vi slarvade en del i positionspelet samt passningsspelet i första halvlek vilket gjorde att Kvarnby med lite tur hade kunnat utnyttja det.I andra halvlek så hittade vi rätt och man märkte att motståndarna hade betydligt svårare att sticka in bollarna samt att våra omställningar började ta fart.Det var också på en sådan som vi avgör.

Väldigt skönt att få med sig en sådan här seger då det garanterat kommer stärka moralen .Nu ska vi blicka framåt och göra allt för att ta tredjeplatsen, vilket vi har en god chans att göra.Forza Bosna

Div 5 Sydvästra,
Omgång 19
2021-10-30, Kl 12:00
Bäckagårds IP
Publik: 70

Kvarnby IK - Bosna 1-2 (1-1)

0-1 Deni 27’
1-1 Maliqi 32’
1-2 Hisa 54’

Gula kort: Alden, Fidan, Denga och Eddi

Nästa match spelas igen på bortaplan mot Lunds BOIS.
Matchen spelas på Gunnesbo IP i Lund den 6 november kl. 13:00

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter