Hattrick bakom seger för Heleneholm SK

Det blev uddamålsseger för hemmalaget Heleneholm i matchen mot Bosna på Heleneholms IP. Laget vann söndagens match i division 5 Skåne sydvästra herr i fotboll med 3-2 (2-1).

Heleneholm tog en tidig ledning. Daniel Jovanovic gjorde målet, redan i 22:a minuten och samma spelare ökade också ledningen till 2-0 strax före halvtidsvilan.

Bosna reducerade till 2-1 strax före halvtidsvilan, genom Edo Sejdinovic.

I 70:e minuten slog Daniel Jovanovic till, och ökade ledningen för Heleneholm och fullbordade därmed sitt hattrick.
Reduceringen till 3-2 kom i matchens absoluta slutskede, med en minut kvar att spela, när Saban Pehilj gjorde mål för Bosna. Mer än så blev det dock inte för Bosna.

Bosnas tränare Rasim Pasagic kommenterade matchen:

Det var svårspelad match med tanke på att det var jätte tungt att springa på gräset. Det var jämn match men Heleneholm var något bättre lag och var bättre på att utnyttja sina chanser. Vi skapade många chanser men var helt enkelt ineffektiva framför målet.

Lördag 16 oktober möter Bosna Lunds FF borta 14.00.