Bosna tappade 2-0 ledning mot serieledarna

Bosna såg ut att gå mot en klar seger på Smörkyckans IP när man efter femtioandra minuter ledde med 2-0 efter mål av Eddi Hisa och Rami Kozeh.
Men med halvtimme kvar reducerade Lunds SK via Kevin Mugosa. Och i den 99:e kvitterade Christopher Nilsson efter tveksam straff dömd i 95:e minuten.

-Vi spelar oss genom matchen där vi håller ihop lagdelarna på ett exemplariskt sätt, från målvakt till anfall. En match där vi ska ha med oss full pott men tyvärr har vi inte turen med oss och blir snuvade på två poäng i sista sekund, säger kaptenen Alden Smajlović.

Kvällens match var bland det bästa Bosna producerat sedan vinsten 5-4 mot NK Croatia i juni månad.. Samtliga lagdelar klaffade och alla spelare ska ha beröm för kvällens insats men extra plus går till målskytten Eddi Hisa.
Två snygga mål ikväll och Eddis kanonskott i krysset har redan utsetts till "Årets mål”
Från kvällens match finns mycket positivt att ta med sig till kommande matcher.

- Vi började med hög press och skapade många chanser och spelade fantastiskt rolig och offensiv fotboll ikväll.

I början av andra halvleken gör vi två snygga mål helt rättvist. Lund SK satsade allt framåt och kvitterade i absolut sista övertidsminuten, kommenterade Bosna:s tränare Rasim Pasagic.