Bosnien HSK fortsätter att vinna – har nu tre raka segrar

Efter en svag och otursam inledning på serien har Bosnien nu fått igång spelet. På lördagen mötte laget Furulund på Kroksbäck IP i division 5 Skåne sydvästra herr i fotboll och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget tre raka segrar. 
Matchen spelades på konstgräs pga att vi inte kunde boka gräsplan under juli månad.
Segerresultatet mot Furulund blev 2-1 (0-0).

Vi frågade Bosnas tränare Daniel Mijac om hans åsikter om dagens match .
Tre viktiga poäng som togs idag mot Furulund.Viktiga ur den aspekten att det ger oss det andrum som vi behöver inför fortsättningen.Matchen i sig tycker jag att vi tar tag i taktpinnen direkt från början och bestämmer händelserna från början.

Dock skulle det dröja tills början på andra halvlek innan vi får utdelning genom ett fantastiskt fint anfall där bollen går från en kant till den andra och avslut via inlägg.Efter det så tycker jag att vi fortsätter att hålla ihop laget och gör det svårt för Furulund att skapa något över huvud taget.Mål nummer 2 kommer också som ett brev på posten genom en snabb kontring .

Dock blev det lite oroligt mot slutet när Furulund fick reducerat via en straff.Men vi lyckades att hålla undan och få med oss de tre poängen.Nu laddar vi upp batterierna med lite semester för att sen starta upp hösten med träning igen med start 19/7.Kör vi och Forza Bosna

För hemmalaget betyder resultatet fjärde plats i tabellen. 
Nu är det välförtjänt semester i några veckor.

Söndag 8 augusti 13.00 spelar vi derby igen borta/hemma mot NK Croatia.

Div 5 Sydvästra
2021-07-03, Kl 15:30
Kroksbäck IP
Publik: 60

Bosnien Hercegovina SK - Furulunds IK 2-1 (0-0)

1-0 Mislimi 49’
2-0 Kulic 83’
2-1 Dahl 90’

Kort: 
Gula: Metaj, Ahmetovic,Aki

Startelva:
Metaj 
Puric, Bašagic, Alic, Kovacevic 
Dulji, Aki, Ahmetovic, Mislimi
Hisa, Kaheel

Avbytare:
Mujevic E
Kulic
Ferizi 
Hadzic
Sejdinovic

Stort tack återigen till våra duktiga supportrarsom ställer upp och hjälper oss med allt runt omkring matchen.
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter