Bimeks AB - återigen förlänger samarbetet med BHSK

Tredje året i rad väljer Bimeks AB att förlänga samarbete med BHSK. 
Här pratar vi om det största sponsorpaketet.
Stort tack för fortsatt förtroende. 

- Vi är oerhört glada över att vår största och trognaste sponsor väljer att fortsätta sitt engagemang ytterligare och på så sätt stötta vår verksamhet. Det är en trygghet i att ha en långsiktig och trogen partner i vårt fortsatta arbeta att förbättra och utveckla verksamheten ,säger Bosnas nya ordförande Amir Omerhodzic.

Bimeks är ett byggföretag som kan det mesta. Men är i sin klass unika med Mur och Puts. Bimeks ser till att få sina kunder nöjda!

För oss är det en självklarhet att fortsätta vara en del av BHSKs framtid, och att bistå BHSK med ekonomiska medel för att bedriva och vidareutveckla den lokala fotbollen - säger Kasim Hamidovic, ägare till Bimeks.

Nedan hittar ni till Bimeks hemsida:

https://bimeks.nu

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter