Ny back klar för BHSK

Nu är det klart att 31-årige Edin Hadzic kommer spela med BHSK 2021!

Vi ser honom som en bra förstärkning i de bakre leden, men Edin kommer bidraga till att driva denna grupp med sin vinnarskalle och kompetens.

-Jag är glad över mitt ny klubbval. Ligger nära mitt hem. Gjorde några träningar med truppen, känns som en fin grupp.
Är väldigt glad och sugen på att spela fotboll igen. Har ej kunnat träna under 2020 för att jag blev en småbarnsförälder plus ett distans jobb som var i Halmstad. Så det blev många mil och långa dagar förra året.
Nu har många saker fallit på plats och jag har mer tid över till det jag älskar mest, fotbollen, säger Edin för vår hemsidan.

-Edin är en trygg o stabil mittback. Skolad, spelat fotboll i hela sitt liv. Hans goda egenskaper är positionsspel, teknik, bra passningsfot samt huvudspel. Har haft ett uppehåll under 2020 men nu är han sugen och hungrig igen.

En tränad Edin kan vara en bra tillgång för BHSK, säger Fatmir Skrijelj , sportchef i BHSK.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter