MX Transport AB fortsätter samarbete med BHSK

Vi i BHSK är stolta och glada att MX Transport AB väljer att fortsätta samarbetet med oss !

I veckan har Rasim och Elvedin besökt MX Transport AB i deras jättefina och fräscha lokaler på Stenyxegatan 29.
MX Transport AB ägs och drivs av bröderna Arnel och Mirza Erovic. Bröderna startade firman för 13 år sedan och idag har man 15 anställda och 15 bilar.
 
Våra representanter blev väldigt trevligt bemötta i företagets lokaler, där man pratade om framtid, vision och fortsatt samarbete med MX Transport.

Vi vet vad sponsring betyder för en förening, efter vi själva har varit aktiva inom Malmös olika klubbar och har insyn hur det ser ut.
För oss på MX är föreningslivet en vital del av ett hållbart samhälle och vi har sedan starten sponsrat flera föreningar, säger Arnel Erovic, VD på MX.
 
Jag är väldigt glada över att ni hittat tid för att besöka oss i våra lokaler. Vi är medvetna att sponsringen är oerhört viktig för att hålla igång BHSK verksamhet och är stolta att kunna bidra till det , säger Mirza Erovic, Vice VD på MX.
 

MX transport levererar snabbt, smidigt och enkelt dygnet runt alla dagar i veckan. Lokalt, regionalt, inrikes, utrikes. MX erbjuder transporttjänster inom många olika områden. Allt från enklare bud- palltransporter till större logistik- och transportlösningar.
 
Det är aldrig för sent att anlita MX!
Tveka inte. KONTAKTA MX direkt!
 
Mer om MX Transport hittar ni på deras hemsida:
https://mxtransport.se

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter