Daniel Mijac ny tränare i BHSK

Vi välkomnar Daniel Mijac till Bosna som ny tränare till A-truppen.

Klubben vill passa på att tacka Huska Dzanic som har valt att stiga åt sidan pga privata skäll, vi tackar Huska för hans insatser och engagemang för laget under hösten.

Daniel Mijac är ett väletablerat namn i Malmö och har en gedigen spelar- & tränarbakgrund främst i Malmö klubbar. Under förra säsongen var han tränare för Prespa Birlik i div 2.
 
-Daniel har den inställning, erfarenhet och kunskap som behövs för att ta vår klubb till nästa nivå och vi är mycket glada att ha honom i vår förening, säger Rasim Pasagic, tränare i BHSK, som tillsammans med Daniel kommer leda BHSK.

-Hade egentligen inget planerat för denna säsongen, då Rasim ringde upp mig och frågade om jag kunde tänka mig att hjälpa honom. Han förklarade lite hur det låg till och jag tyckte att det lät intressant.
I och med att jag redan kände många inom föreningen samt att jag är rastlös av mig så var det inte så svårt att övertala mig, säger Daniel Mijac för klubbens hemsida.

Välkommen tillbaka Danne!!
 
Karriär:
Som spelare: Croatia, Sofielund, Balkan, Prespa/Birlik, BHSK, Bunkeflo IF, Klagshamn, Limhamn FF.
Som tränare: Makedonia, Klagstorp ,BHSK, Balkan, Klagshamn, Limhamn FF och Prespa Birlik.

Foto: SnabbKlick 
Besök gärna deras hemsida. 
https://snabb-klick.com/

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter