Kakel idéa i Trelleborg AB klar som  ny sponsor till BHSK

Suad Balic , VD Kakel idéa i Trelleborg AB och Fatmir Skrijelj, sportchef i BHSK Suad Balic , VD Kakel idéa i Trelleborg AB och Fatmir Skrijelj, sportchef i BHSK

BHSK kan idag stolt presentera Kakel idéa i Trelleborg AB som ny sponsor för säsong 2021. 

-Vi är otroligt glada att vi har fått Kakel idéa i Trelleborg AB som ny sponsor till BHSK. Jag och Suad har känt varandra i flera år och haft ett nära och bra samarbete tidigare och ser mycket fram emot att fortsätta vårt samarbete, nu med BHSK, säger Fatmir Skrijelj, sportchef i BHSK.

-Vi har haft dialog med Bosnas sportchef Fatmir Skrijelj  under en tid och med det nya ledarskapet och en fokuserad satsning på utveckling av klubben, känner vi oss trygga i vårt engagemang att gå in och sponsra BHSK, säger Suad Balic, VD Kakel idéa i Trelleborg AB.

Varmt välkomna till BHSK familjen!

Läs mer om Kakel idéa >>

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter