Benjamin Söderena förlänger med Bosna

En spännande säsong väntar oss år 2021 och idag kan vi meddela att våran mittfältare Benjamin Söderena valt att förlänga med Bosna .

Det blir tredje raka säsongen för Benjamin  Söderena i Bosna. 25-åringen anslöt under 2019 och gjorde en fantastiskt säsong där han spelade 14 matcher och gjorde 2 mål. Benjamin röstades fram till årets mittfältaren i Bosna 2019 (delade pris med Edvin Ahmetovic).

Det blev inte många matcher , endast 5, i Bosnas tröja för mittfältaren förra säsongen. Benjamin åkte på en grov utvisning i matchen mot FC Möllan där domaren missbedömde situationen helt. 

Benjamin är en mycket bra spelare och det vi tycker kännetecknar honom är hans teknik, skickligheten, lojalitet och att han kan användas på olika positioner.
Vi är väldigt glada att Benjamin kommer vara en del av BHSK teamet denna säsongen säger tränarna Rasim Pasagic och Huska Dzanic.

Benjamin Söderena om sitt beslut att fortsätta i Bosna:

– Det känns fantastiskt för mig att spela med Bosna ytterligare en säsong till. 
Bosna har något bra på gång och jag vill gärna vara med på den resan, säger 25-årligen Benjamin Söderena och fortsätter:

-Jag vill helst glömma förra säsongen med tanke på de rådande omständigheterna vi haft pga corona.
Personligen tycker jag att det var svårt att bli motiverad på träningar under en längre period utan att spela matcher, men nu blickar vi framåt.
Ser verkligen fram emot att vi börjar med träningar igen och att vi förbereder oss på bästa möjliga sätt inför serien.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter