Behrang Safari fortsätter i Lunds SK : Ställs mot BHSK

Behrang Safari lämnade MFF och toppfotbollen på söndagskvällen, nu återvänder han till sin moderklubb Lunds SK som spelar i samma serie med BHSK!

Han lämnade toppfotbollen på söndagskvällen, nu återvänder han till rötterna för att få ny näring. Behrang Safari öppnar upp hjärtat när elitkarriären är över.
– Det blir matcher i Lunds SK. Jag vill dit och spela för att få känna glädjen i fotbollen som togs ifrån mig den här säsongen. Jag vill ta tillbaka den.

Kärleken till fotbollen pratar Behrang Safari mycket om och den gör alltså att det blir en fortsättning i division fem – det låter faktiskt som det kan bli en hel säsong.
– Förhoppningsvis är jag på Smörlyckan snart. Fast där är konstgräs, det är inte bra. Jag kommer att träna med dem i vinter. Jag älskar att spela fotboll fortfarande. Jag har inte fått göra det denna säsongen och jag vill tillbaka dit.

Första hinten om spel i LSK gjorde han i MFF-podden för någon månad sedan.
– Tränaren Nehar Maliqi, som jag spelade med i LSK, ringde och sa att han hade en massa missade samtal och sms om att jag ville spela i klubben. Och han undrade om det hade blivit fel. Jag sa att det hade det inte alls, berättar Behrang Safari och fortsätter:
– Det gick inte lång tid förrän jag fick en bild av honom, där de köpt en exakt likadan kaffemaskin som jag har hemma och ställt på ”Smöris”. Jag spelar var de vill ha mig, målvakt om så ska vara. Men mittback passar kanske bäst.
Att Behrang Safari är en stor kaffeälskare är ingen hemlighet. Han har under åren i Malmö varit en spelare som inte varit rädd att berätta om sig själv och sina känslor.

Text: Sydsvenskan 
Bild: MFF

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter