Skärpta restriktioner påverkar Bosna


Skånes Fotbollförbund har gått ut med en gemensam kommunikation tillsammans med Svenska Fotbollsförbundet med skärpta restriktioner för den skånska fotbollen med anledning av skärpta allmänna råd från Folkhälsomyndigheten i Skåne län.

De skärpta restriktionerna innebär bland annat att idrottsföreningar i Region Skåne fram till och med den 17 november ska avstå från att genomföra all träning och alla matcher. 

Undantag gäller för föreningar representerade i de högsta fotbollsserierna samt träning för barn och unga födda 2005 och senare. 

Till följd av de skärpta restriktionerna för den skånska fotbollen och de skärpta allmänna råden för Skåne vill Bosna tydligt understryka att klubben kommer att följa de restriktioner som nu har tagits fram. Detta innebär att all form av matchspel (kvalspel, träningsmatcher, cuper, vinterserier etc) med omedelbarverkan kommer att ställas in för samtliga lag och åldrar i föreningen fram till och med den 17 november till att börja med.

För herr och Old boys är dessutom all träning tillsvidare inställd och om inget annat kommuniceras fram till den 17 november.

Fortsatt gäller, precis som tidigare, att samtliga lag med spelare och ledare uppmanas att byta om och duscha hemma för att undvika trängsel. Viktigt också att fortsätta hålla avstånd, minska trängsel, stanna hemma om du har sjukdomssymptom och var noga med handhygienen – tvätta händerna noga och använd handsprit.

Skånes FF uppmanar alla fotbollsföreningar i Skåne att ta sitt ansvar och följa dessa skärpta allmänna råd.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter