Tränare 2021

Efter en väldigt lång och tuff säsong med allt som hänt i världen så är det över för detta året.


Vi klarade oss kvar i division 5, som vi fick kämpa över in i det sista och målskillnaden blev bättre med 1 mål.


Vid sidlinjen så körde Ersan på fram till ett par matcher kvar där man sedan kom överens om att det ska komma in en ny röst. Vi tackar Ersan för hans tid i klubben, som gjort ett bra jobb!


Vid Ersans sida hade vi Denis ”Denga” Licina som assisterande. En person som varit i klubben länge och klättrat tillsammans med Ersan som tränare. Efter denna säsongen valde Denga att avsluta sin tid som assisterande tränare pga tidsbrist, MEN kommer alltid finnas där för klubben, som han lovat. Tack Denga!


Husein ”Huska” Dzanic, känd inom klubben sedan tidigare, tog över och lyckades med förväntningarna som klubben hade på honom. Efter en utvärdering så väljer nu BHSK att fortsätta med Huska och han får ingen annan än Rasim Pasagic vid sin sida.


Rasim kommer att lämna uppdraget som ordförande för BHSK och ta över tillsammans med Huska. Rasim har varit inom klubben i en väldigt lång tid. Som spelare, spelande tränare, ordförande och framförallt stor supporter.


Några ord från våra nya tränare;


Rasim, från ordförande till tränare, hur är dina tankar om föregående säsong och kommande?
Föregående säsong var riktigt utmanande med tanke på den rådande situationen men det viktigaste är att vi stannat kvar i 5:an när vi pratar om A laget. 
Generellt så kan jag säga att vi som förening har utvecklats och fortsätter utvecklas vilket är jätte positivt. 
Jag ser verkligen fram emot den kommande säsongen och att samarbeta med Huska eftersom vi har samma filosofi gällande fotboll. 


Huska, du räddade kvar laget i 5an, var det som du förväntade dig?
Jag är glad över att ha klarat vår målsättning, vilket var att stanna kvar i div5.Jag är mycket stolt över vad samtliga spelare har presterat.
Övrig kommentar från bägge tränarna.


Vi ska fortsätta utveckla teamet och det som vi anser att det är viktigt för oss är: laganda, sammanhållning, harmoni och självklart ansvar. - Rasim


Ambitionen är att vi ska bli ännu bättre nästa år.

Ser fram emot  samarbetet med Rasim. - Huska


Varmt välkomna och tillsammans klarar vi allt! Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar

-