Gott Nytt År!

Här kommer nyårspresenten från BHSK.

2 spelare som vi önskar varmt välkomna, en av dom är lite mer varm i kläderna inom klubben än den andra.

23-årig Adnan Mehmedovic kom till BHSK efter sommaren och har visat prov på väldigt fin bollkontroll och kämparglöd. Träningsmatcherna som har gjort för oss har gjort stort eko, många frågar sig frågan vem denna fantastiske spelare än. Vänta ett par månader så kommer ni att se detta när serien börjar!

Tarik Dzanic (17 år), en väldigt ung spelare som senast kommer från Kulladals FF. Tarik kom till oss efter serieavslutet och är bestämd att kämpa och visa sina kvalitéer som mittback. Han besitter fint lugn och är brytnings säker.

Glädjande nyheter är att vi inte behöver gå ut och jaga massvis med nya spelare, ALLa våra spelare stannar hos oss 2020. Härligt!

Gott nytt år önskar Bosna Hercegovinas SK!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter