Ett lyckat deltagande i TF-cupen

Vi i BHSK familjen vill börja med att tacka våra eminenta supportrar, publiken i Trelleborg och självfallet även organisatören (Toni, Sigge och Alex) för en väl organiserad turnering med tydlig information och mycket välkommande atmosfär. Vi hoppas självklart att vi får vara med även nästa år.

Därefter så måste vi lyfta upp våra spelare som gör en super insats turneringen genom och når hela vägen till Semi-finalen där TFFs unga lag blir lite för svåra. TFF går sedan vidare och vinner även finalen och kan kröna sig vinnare av TF-cupen år 2019.

Låt oss framförallt lyfta två matcher i gruppen som är direkt avgörande, där vi visar upp fint spel och vilja. Men den förmodligen bästa insatsen sker mot FC Pilsat som är ett futsallag. Här visar killarna upp att man förtjänar att spela i semi-finalen där det är små marginaler som avgör.

Nu fokuserar vi på det som är framför oss innan juluppehållet där en match mot Rosengårds FF på lördag väntar.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter