Elvis Karic ny ungdomstränare i Bosna

Elvis Karic, succétränare, från Heleneholms SK är klar som tränare till Bosnas nytt P06-lag.

BHSK har stora visioner inom Malmö fotbollen och det har redan tidigare börjat, men nu höjer vi vår standard! Nu startas ett P06:a lag, där ovanstående tränare kommer att träna våra unga killar.

Träningarna kommer att ske, med start onsdagen den 13/11-19, Måndagar och onsdagar 17.00-18.30 Kroksbäcks IP, konstgräs.

(Krockbäcks IP, Ärtholmsvägen 100)

Alla barn födda 2005, 2006 , 2007 är varmt välkomna att träna med oss.

För att BHSK som klubb ska nå nya höjder så har man beslutat att starta detta ungdomslag, men även för att engagera barn och unga till sporten i sig!

Lite om Elvis vår tränare:
Elvis Karic har haft hand om P06-laget i Heleneholms SK. Elvis byggde upp detta laget själv, som innehåller ca 35 pojkar senast 6 åren och har haft framgångsrika resultat med sig.
Innan Heleneholms SK var han även ungdomstränare i BK Flagg i två år
men som väljer nu att ansluta sig till BHSK och hjälpa oss! 

Styrelsen var i helgen och kollade på Elvis’s toppmöte mot IFK Malmö - och blev väldigt imponerade. Spelarna spelade fantastiskt fin fotboll och vann med övertygande 5-0. ENORM kvalitet finns det i laget - stort grattis! Helenehoms SK besitter 1a platsen och IFK Malmö är 2a.
Elvis har fin disciplin på sina spelare och vet vad fotboll handlar om, och ger väldigt positiv energi till sina spelare!

Överenskommelsen med Elvis gick snabbt, han brinner för fotbollen och vill att Bosna, BHSK, ska bli ett betydligt större namn inom Malmö fotbollen. Vårt projekt har bara startat och Elvis är startskottet!


Tveka inte om du är intresserad.

Ring vår tränare Elvis Karic på 
072-199 97 27.


Dela gärna detta så att alla som vill får chansen!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter