Ersan Mujevic fortsätter som tränare i Bosna

Med glädje och stolthet meddelar vi att styrelsen och Ersan är överens att Ersan kommer fortsätta träna laget även under 2020.

Det är oerhört glädjande att vi kan fortsätta bygga långsiktigt med Ersan som huvudtränare. Tillsammans med Ersan har laget tagit nya steg framåt varje säsong.

Vi i styrelsen tror på kontinuitet och vi vill inte byta tränare stup i kvarten och nu när vi har haft Ersan en tid och vet vad han går för så känns det rätt att göra klart med en förlängning med honom.

Vi är nöjda med det jobb som han gör och vi tror att han är rätt man att fortsätta leda laget över en längre tid.

Ersan tog över som tränare i Bosna när laget spelade i division 6 2018.

Första året så slutade man på en 3dje plats i en väldigt tuff division 6 - detta året på en 2a plats, och i en tuff division 6.

Ersan är en vinnarskalle som vi alla märkt och ger inte upp. Vi tackar Ersan för det som varit och blickar nu framåt tillsammans mot en ny säsong i division 5!

 

-Jag fick frågan och möjligheten av Bosna att prova på tränarrollen.
Det var en utmaning och nu två år senare känner jag att det var rätt beslut.

Jag har fått en erfarenhet och känner att Bosna har utvecklats som klubb på många plan. Efter årets avancemang känns det rätt att fortsätta då vi har många duktiga spelare som spelar för Bosna med hjärtat och många runt om som vill denna klubben väl, säger Ersan Mujevic.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter