Oavgjort i första kvalmatchen

Det blev 1-1 (0-1) i Bosnas första kvalmatch till div 5 borta i Häljarp.

Vi kom till Häljarp och möttes av soligt höstväder, och en fantastiskt fin anläggning. Fräscha omklädningsrum och fin gräsmatta. Fantastiska förutsättningar för att det skulle bli en bra tillställning!

Bosna fick en drömstart på den första av två kvalmatcher till div 5 mot Häljarps IF Bosna tog initiativet direkt, och efter att ha fört spelet under de inledande 5 minuterna tog man en tidig ledning.
Vernes Puric hittade fram med en passning till Felix Adekeye mellan Häljarps båda mittbackar som han snyggt placerat i mål.

Första halvlek så var Bosna bollförande, och så skulle det bli i andra halvlek också. Bosna visade hela tiden att man var ett riktigt bra lag men Häljarp stod upp fint.

I andra halvleken så blev Felix brutalt nertacklad av en motståndare som fick rött kort direkt.
Bosna ledde med 0-1 fram till den 97 minuten, då Häljarp som kastade väldigt långa inkast nickade in en boll, oturligt för Bosna.

Nu är det bara till att blicka framåt till lördagen 12/10 kl 14.00 där vi spelar på Krocksbäcks IP.

Vi vill självklart återigen tacka alla våra supportrar som stöttat oss i Häljarp.