Här är BHSK:s nya styrelse

BHSK:s styrelsearbete kommer framöver ledas av en ny ordförande. Det står klart efter årsmöte där medlemmarna valde en ny styrelse som ska leda klubben i arbetet mot den vision som finns uppsatt.

Rasim Pasagic valdes till ny ordförande, Denis Licina, Amko Alic, Aleksander Polomac, Alen Kahvedzic och Zijad Zec valdes in som nya ledamöter. Även Midhat Mujadzic, Amir Omerbasic och Elvedin Padjan kvarstår i styrelsen med ytterligare ett år kvar på sin mandattid.

Efter mötet avtackades Edin Turcinhodzic, som varit ordförande och suttit i styrelsen de senaste 2 åren, i och med att de lämnar sina uppdrag i styrelsen.
"- Jag har suttit i BHSK styrelse i två år nu och jag hade senast jag valdes om tankar kring om jag skulle säga ja eller om jag skulle ägna mig åt mitt privatliv och mitt professionella liv som också är ganska omfattande. Det är ett beslut som känns bra.

Jag kommer vara behjälplig ändå. Jag kommer hjälpa till med de frågor som en ny styrelse vill ha hjälp med i en introduktionsfas och så vidare. Men med så mycket jobb det har varit, framförallt i år, så fungerar det helt enkelt inte, säger Edin till BHSK’s hemsida."

Vi fick en kort pratstund med vår nya ordförande och här kommer en kort presentation av vår nya ordförande.

”Mitt namn är Rasim Pasagic och jag har varit i klubben sen vi ändrade namnet från Sarajevo till BHSK.
 
Jag är tacksam att jag fick förtroende från styrelsen att vara den nye ordförande och samtidigt vill jag passa på att tacka den gamla styrelsen för alla insatser och allt gjort arbete för BHSK.
 
Härmed vill jag också betona att jag är jättetacksam och glad att alla medlemmar från gamla styrelsen, utom Edin och Jasmina T, är kvar och att vi har ytterligare utökat antal medlemmar i styrelsen för 2019.
 
Vi i styrelsen är överens om att vi kommer att i första hand främja laganda och teamwork och att våra insatser mot gemensamma mål uppmuntras och beröms.
 
Vi kommer så småningom att uppdatera alla om våra uppsatta mål för 2019."

Här är BHSK:s nya styrelse:

Rasim Pasagic, Ordförande,
Amir Omerhodzic, Vice ordförande
Denis Licina, Sekretarare
Amko Alic, Ekonomiansvarig
Aleksander Polomac, Styrelseledamot
Alen Kahvedzic, Styrelseledamot
Zijad Zec, Styrelseledamot
Midhat Mujadzic, Revisor
Elvedin Padjan, Revisor

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter