Safet kommer hem till BHSK

Safet Besic kommer hem till BHSK efter ett år högre upp i seriesystemet. Vi i styrelsen är glada att se Safet tillbaka i den vackraste tröjan.
 
Nedan ger vår tränare Ersan sin syn på "nyförvärvet".

En spelare som jag själv känner väl sedan många år tillbaka då vi har spelat Tillsammans både i BK Olympic och BHSK!
Safet har en spelstil som kommer passa oss utmärkt. Han har bra blick för spelet och är stark en mot en. Tycker att han har utvecklat hans avslut och kommer säkert att bidra med många poäng både med assist och mål. Vi kommer kunna använda Safet på dem flesta offensiva positioner.

Jag valde att lämna Malmö City pga tidsbrist och för att jag ville tillbaka till en mer hemmastadd atmosfär. Jag är glad att vara tillbaka i klubben och att få representera Bosnas tröja.

Jag känner till laget och tränaren väl och är övertygad att vi tar oss till femman i år. Jag vill vara med och hjälpa Bosna till nya höjder och nå målsättningen inför kommande säsonger säger Safet Besic till klubbens hemsida.
 
Välkommen hem Sajo!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter