Oavgjort i Billeberga - fortsatt spel i div 6 för Bosna

Det ville sig inte för Bosna i kvalet. Efter 3-4 i första mötet blev det oavgjort , 1-1, i returen.

Dagens match var av stor vikt och båda laget börjar mycket stressigt med många felpass och inget flyt i spelet.  Sista kvarten i första halvlek börjar det likna något då vi börja spela bol via våran mittfält. Felix får ett bra läge men målvakten är i vägen. En av våra sämre halvlekar i år. Som tur så var Billeberga inte mycket bättre. 

I paus pratar vi om tålamod, att rulla mer boll ,våga spela fötter och inte stressa. Det straffar sig direkt i andra då Billeberga bryter en boll i mitten och snabbt hittar till anfallare som rundar målvakten och säkert sätter bollen i nät.

Vi viste att vi skulle få våra chanser i matchen och så var det också. Edin Cakovic reducerar. 

Bosnas och Billebergas supportrar Bosnas och Billebergas supportrar

Direkt därpå kommer vi tre mot en och ett fritt mål tyvärr saknades kvalité i avslut som i första matchen. 
3 minuter senare är det läge igen där Mattias Drpic ska slå en boll i boxen där Edin Cakovic och Salko Smajlovic finns tillgängliga ennu en gång omöjligt men sant rinner bolen igenom förbi botre stolpe. 
Billeberga känns helt ofarliga. I den 75 minuten nickar Edin Cakovic in 2-1 målet som domaren blåser av offensiv frispark. Ett väldigt väldigt konstigt avblåsning, på min fråga varför så får jag svar. Jag kan inte ta tillbaka det nu. Vi fortsätter sätta tryck på Billeberga sista kvarten och skapar flera halv chanser tyvärr utan resultat.

Matchfakta
Kvall till div 5
2018-10-20, 14:00
Kraftvallen, Billeberga
Publik: ca 250

Billeberga GIF - Bosnien Hercegovina SK 1-1 (0-0)
1-0 Johan Månsson 47’
1-1 Edin Cakovic 67’Varningar: Felix Adekeye, Salko Smajlovic, Edo Sejdinovic 
Utvisning: Mattias Drpic, 2 gula


Domare:
Huvuddomare: David Carlsén , Bjärred
Ass. domare 1: Fatlum Istrefi, Landskrona 
Ass. domare 2: Mahmoud Alharidi, Landskrona 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter