Seriespelet har kommit till ända

I idag (läs:Söndag) så avslutade A-laget sin div6 seriespel säsong med en borta match mot Gislövs IF.
En match som vi på förhand visste skulle bli svår att tagga upp till, även om vi alla ville avsluta snyggt. Vi har dock två kvalmatcher att tänka på i veckan som kommer.

Samtidigt hade Gislövs IF en kvalplats att spela om, så de var taggade till 1000.
Första halvlek blev en ganska blek och avslagen historia för vår del. Gislövs IF tillåts göra tre mål i de första 25 minuterna, och matchen känns tyvärr ganska så körd redan där. Även om Edin Cakovic gjorde ett mål i den 35:e minute med en riktig soloräd, så fanns inte den riktiga gnistan där och Gislövs IF kunde ganska komfortabelt gå in i halvtidspaus med ledning 3-1.

I halvtid sa vi att vi skulle försöka trycka ur oss det sista och få med oss lite positiva saker från denna match in i kvalspelet. Så i andra halvlek ökade vi trycket både i det taktiska spelet och tempot, detta resulterade i flera bra chanser och 2-0 i andra halvlek till Gilslövs IF är egentligen lite missvisande då vi var det bättre laget.

Summeringen av matchen får bli den att vi hade svårt att komma upp på nivå i första halvlek, det blir mycket soloåkningar och rörigt försvarsspel. Men vi kliver in i andra halvlek och lägger ner jobbet, trots att vi då inte hade något att spela för då vi redan var klara för kvalspel, det ska grabbarna ha all heder för.

Nu väntar som sagt årets viktigaste två veckor, så det gäller att alla kommer på träningen och ger 100% så att vi kan gå till vila med nya mål i sikte till nästa år.

Som 3:a i tabellen så spelar vi mot Division 5 laget Västra Billeberga GIF där vi börjar hemma den 13:e Oktober kl 14:00 och avslutar borta den 20:e Oktober kl 14:00.