Bosna knäpp tre poäng

Vernes Puric, matchens lirare Vernes Puric, matchens lirare

Åttonde raka utan förlust. Formstarka Bosna tog en ny trepoängare när unga FC Bellevue besegrades med 3-2. Resultatet innebär att man seglar upp som åtminstone tillfällig serieledare, i väntan på en full omgång.

Bosnas tränare Ersan Mujevic sa så här om matchen:

Vi har hittat formen efter sommar uppehållet och ikväll spelade vi ett snabb passning spel med hög tempo. Det var svårt för motståndarna att hänga med och vi gör det i 90 minuter! Vi har tajt mellan alla lagdelar och gör det svårt för motståndarna att skapa målchanser. Idag snabbt räknat så har Bellevue fyra avslut på mål och gör två mål ,en på frispark.

Vi äger matchen från minut ett och skapar mängder med chanser under hela matchen. Har hög press som gör att ungt Bellevue har svårt att etablera något spel, slår långt för det mesta. 
 

Alla gubbar gör en bra match. Felix är ständigt på löphumör. Måste lyfta våran lagkapten Vernes som har varit stabil under hela säsongen och idag gör han två mål när han fick möjlighet att spela sista 30 min högre upp i banan. Samtidigt så har vi Dylan som har höjt nivån ett snäpp till och ger dem flesta motståndarna ett svårt nöt att knäcka. En mittfältare som levererar poäng både som assist och målgörare, idag var han säker från 11-meter.

Matchfakta
Division 6 Sydvästra A 
Omgång 18
2018-09-07, 19:00
Malmö Stadion, plan 10
Publik: 75

FC Bellevue - Bosnien Hercegovina SK 2-3 (1-0)
1-0 Osama Khalid 12’
2-0 Ragit Shaqiri 48’ frisparksmål
2-1 Dylan Gomli 65’ straff
2-2 Vernes Puric 70’
2-3 Vernes Puric 82’Varningar: 
Gula: Dylan Gomli, Csaba Sztojka 
Utvisning: Alden Smajlovic 2 gula

Domare:
Huvuddomare: Kasper Nilsson, Malmö
Ass. domare 1: Jonas Fakhro, Malmö
Ass. domare 2: Ivan Stuardo, Malmö

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter