3-1 vinst mot Gislövs IF

En tuff match mot en toppkonkurent.
Förutsättningarna var simpla, vid vinst så håller vi undan och befäster andra platsen nu när serien vänder. Vid förlust så har vi en uppförsbacke med två förluster i rad. 

Matchen startar i ett högt tempo med ett Gislöv som spelar sitt spel till punkt och pricka och vi som försöker etablera vårt spel på marken. Det leder till ett par halvchanser för båda lagen men ingen 100%. Vi visar dock styrka när vi mitt i ställningskriget kontrar in ett mål och tar över halvleken helt

 Vi har ett par chanser och borde nog gjort en eller två kassar till innan dommaren blåste av halvtid . Inne i omklädningsrummet så är vi taggade till 1000 och alla förstår att det här är vår match och att vi i grund och botten är ett bättre lag. 

Andra halvlek han knappt börja innan kallduschen kommer när Edin helt miss bedömer en långboll och kommer helt fel. Deras nummer 10 gör inget misstag och kan lobba in den i öppet mål. Vi låter dock inte det här påverka oss nämnvärt och förutsätter jobba vidare i dueller och målchanser. Och när vi jobbar och sliter så får vi även utdelning i form av två mål som punkterar matchen. 

Om ni vill se matchen i sin helhet så kan ni gå in på den här länken och stötta vår klubb på köpet. MI SMO BOSNA!

Vi tackar FanCloud för filmen.

Matchfakta
Division 6 Sydvästra A 
Omgång 11
2018-06-08, 19:00
Krocksbäck IP
Publik: 50

Bosnien Hercegovina SK - Gislövs IF 3-1 (1-0)

1-0 Saban Pehilj 8’
1-1 Marcus Lundell 46’
2-1 Nemanja Mitic 66’
3-1 Majed Alabdallah 71’


Varningar: Saban Pehilj, Rasim Pasagic, Amko Alic, Emir Hubanic, Salko Smajlovic.
Utvisning: Ersan Mujevic, tränare

Domare:
huvuddomare: Djellim Gashi, Vintrie
Ass. domare 1: Selman Yalcin, Malmö
Ass. domare 2: Robin Barwén, Malmö


 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter